Klar for din aller første yogatime? Ikke nøl med å booke hos oss!

Vi tilbyr yogatimer som passer for både nybegynnere og viderekomne elever. Første time hos oss er gratis, uansett vanskelighetsgrad eller hvilken form for yoga du ønsker å følge. Du kan bestille over nett, telefon, eller direkte hos oss. Våre yogatimer er svært populære og fylles raskt opp. Derfor vil vi anbefale deg å bestille i forveien, eller møte opp minst en halvtime før timen starter for å sjekke tilgjengelighet.

Hos Oslo Iyengar Yoga tilbyr vi fem ulike former for yoga. Dette er hathayoga, vinyasa yoga, Iengar yoga, ashtanga yoga og Bikram yoga. Hvilken retning du bør velge kommer an på hva du ønsker å få ut av yogaen, og hvor mye erfaring du har fra tidligere. Ofte er det slik at en utøver foretrekker den formen for yoga som passer best med hans eller hennes egen filosofiske tilnærming. Dette er, med andre ord, et personlig valg, som kan avgjøre hvor godt du trives som yoga-utøver. Om du er usikker på hvilken type yoga som passer for deg kan du lese mer om hver yoga-form vi tilbyr her på hjemmesiden. Du kan også slå på tråden til oss eller forhøre deg i resepsjonen.

Priser og medlemskap

Hos Oslo Iyengar Yoga tilbyr vi ulike medlemskap og prisklasser, avhengig av hvor ofte du vil trene. Første time er alltid gratis, og du kan deretter bestemme deg for om du vil bli medlem hos oss. Det er også mulig å kjøpe enkelttimer etter første prøvetime, men om du ønsker å trene ofte (og dermed få mest mulig ut av yoga-øvelsene) lønner det seg å bli medlem hos oss.

Når du kommer til prøvetimen blir du registrert i vår database. Om du velger å bli medlem mottar du et medlemskort og kan lage en profil på vår hjemmeside. Når du har registrert deg med egen profil har du tilgang til bookingsystemet vårt og kan selv booke hvilken time du vil følge. Slik blir hver time du følger registrert, og du kan føre en nettbasert «dagbok» og følge din egen fremgang. Det er også mulig å chatte med våre instruktører via hjemmesiden.

Du velger mellom månedskort og klippekort, og begge har fordeler avhengig av hvor ofte du ønsker å trene. Ved kjøpe av månedskort kan du komme så ofte du vil. Velg mellom å kjøpe månedskort for 1, 3, 6 eller 12 måneder. Det lønner seg å kjøpe for lengre tidsrom av gangen.

Enten du velger månedskort eller klippekort kan du velge å følge ulike yogatimer hver gang. Slik har du anledning til å virkelig teste ut de ulike formene for yoga og selv finne ut hvilken som passer for deg!

Priser, månedskort:

Månedskort (1 måned)                            1.390,-

3 Månedskort                                           3.790,-

6 Månedskort                                           6.690,-

12 Månedskort                                       11.290,-

Priser, klippekort:

5 klipp kr 800

10 klipp kr 1500

20 klipp kr 2800

30 klipp kr 3600

Introtilbud:

Vi vet at det kan ta litt tid å bli vant med yoga, derfor kan du som er ny hos Oslo Iyengar Yoga benytte deg av vårt introtilbud, hvor du kan komme så ofte du vil til svært reduserte priser.

Velg mellom følgende introtilbud:

30 dagers intro: 500,-  (gjelder kun nye kunder)

15 dagers intro: 300,- (gjelder kun nye kunder)

Etter introperioden gjelder vanlige priser.

Kontakt oss

Er du nysgjerrig på våre yogakurs eller har noen spørsmål om yoga? Send oss gjerne en e-post eller ring oss, så svarer vi med glede! Vi har telefontid mandag–lørdag mellom kl. 08:00 og 18:30. Henvendelser via e-post får som regel svar innen to virkedager.